Facebook >>Blog >>Kapcsolat >>

Offline szolgáltatások

Referenciák

Szolgáltatásainkról az alábbi oldalon bővebb
tájékozatatást kaphat.


Arculat tervezés

Profi cégek nélkülözhetetlen lételeme az egységes arculat. Hisz minnél több helyen lelhető fel egy logó, vagy az arculat egyik eleme (pl. névjegy, plakát) annál jobban megjegyzik a jövendőbeli ügyfelei. Igényfelmérésünk díjmentes, szerződés kötés utána szakmabeli grafikus vagy webdesigner tervezi az arculatot. 2-3 leadott egyedi arculatból választhat az ügyfél. A két leggyakoribb fajtája van az arculat tervezésnek:

  • Kisarculat (költség hatékony, kisvállalkozásnak ideális)
  • Nagy - egyedi arculat (minden részletre kiterjedő grafikai tervezés, nagyobb cégekre szabva)

Választó

Logó tervezés

Egy jó logót nem kell megmagyarzázni, legyen érthető, kreatív és megjegyezhető. Mi ebben adjuk tudásunk javát, hogy Ön is bátran osztogathassa névjegykártyáját ügyfeleinek. Személyes találkozó során felmérjük igényét, elvárásait, és a célközönség kilétét, mely már kedvező tervezési alapot ad a designernek. Aki nem csak képzőművész hanem reklámszakember is.

Választó

Grafikai tervezés

Legyen szó csomagolás, látványterv, autódekoráció vagy banner tervezésről, a cél hogy minőséget sugározzon a design, hisz egy termék vagy szolgáltatásánál alapvető az első bizalmi szint kialakítása, és ehhez elég egy szép design is.

Választó

Nyomadai kivitelezés

Professzionális digitális nyomdagépünkkel és kiterjedt partnerhálózatunkkal képesek vagyunk bármilyen nyomdaipari termék kivitelezésére, és tervezésére.

Választó

Arculati kézikönyv

Nagy cégeknek javasolt az arculati kézikönyv, mely a cég megjelenési szabályait és tiltásait foglalja össze. 40-70 oldalas kiadvány, melyben szó esik a helyes betütipus használatról, a névjegyek kinézetéről, a céges zászlók fajtájáról, mindent amit az ügyfél szeretne egyszer s mindenkorra szabályokba foglalni. Multinacionális cégeknél elengedhetetlen.

Választó

Plakát, flyer tervezés

Álltalában rendezvények vagy szórakozóhelyek igényelnek plakát vagy flyer tervezést. Érdemes egy koncepcióval végigvinni egy kampányt, azaz ha egy szórólapon egy megadott design van akkor a plakát is lehetőleg aszerint készüljön. Célszerű a felhasználó szemének fontos dolgok minnél hatékonyabb tálalása.

Választó

Csomagolás tervezése

Egy csomagolás legyen kiemelkedő a konkurencia közül és sugaljon megbízhatóságot és fiatalságot. Ha ez megvan akkor egyenes út a hatékony értékesítéshez. Több nemzetközi terméknek terveztünk teljes kampányt amiben széles célközönséget értünk el, sikeresen.

Választó

Katalógus, prospektus

Katalógus, prospektus egy olyan többoldalas kiadvány amiben egy terméket vagy szolgáltatást ismertetünk bővebb információval és minőségi designban prezentáljuk. Lehet irkatűzött vagy hajtogtogatott kialakítású.

Választó

Kiadvány tervezés

Helyes nyelvtani tördelés, szép kialakított hasábok, olvasható tartalom. Egy kiadvány ne csak egy szavakból álló bemutatkozás legyen. Keltse fel az érdeklődését az ügyfélnek, és miután végigolvasta rakja el a kiadványt, ez az igazi cél, mert akkor sikerrel vizsgázott a kiadvány.

Választó Választó

Munkáink
Human SEC

Logó
RAMIVO

Logó
Közösképviselő

Logó
greenThai

Logó
RAMIVO

Logó
Főiskolák szépe

Logó
Heroes do

Logó
IngatlanNet

Logó
Bithuszárok

Logó
Szvez

Logó

Kapcsolat

Kapcsolatok Bármilyen kérdése lenne keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken:

AeroDesign Grafikai Stúdió

Kapcsolatok Ház Ikon Budapest,
VII. Erzsébet körút 15 (29csengő)
Kapcsolatok Telefon Ikon +36 20-264-55-37
Kapcsolatok E-mail Ikon info@aerodesign.hu

Kapcsolatok elválasztó
My status Vezetőség,Iroda
My status Grafika
My status Fejlesztés
© 2006-2012 Aero Design Logó AeroDesign Grafikai Stúdió
 

Weboldal készítés